Det bidde ingen lista

Myt och Verklighet

Colombo Miltos tar upp beställning på Colombo Restaurant & Bar

Jag lovade i går att leverera 13 tips för hur vi kan göra våra semesterresor mer hållbara och på köpet få en roligare semester. Men när jag började skriva inledningen till råden så insåg jag att de får vänta en dag till. Inledningen blev ett eget blogginlägg, som framför allt handlar om historisk eftersläpning.

Behöver vi verkligen en massa beskäftiga tips om hur vi ska bli bättre turister? Svenskarna är väl världsmästare i turism, sedan tiden då vi var Europas dyraste land och kunde betala en charterresa till ”Torre” eller ”Mallis”, om vi bara söp och rökte tillräckligt mycket när vi var där?

Både Sverige och världen har i grunden förändrats sedan den tiden. Tack och lov. Gevaliakaffe och svenska köttbullar är allt svårare att hitta på turistmålen. I stället dricker vi cappucino och äter meze i såväl Stockholm som Stockamöllan…

View original post 1 069 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s