Det finns tusentals berättelser. Här är min.

Det här blogginlägget skrev jag för ett år sedan.

Myt och Verklighet

sdr Kungsgatan. Foto: John Göransson

Plötsligt slår paniken till i Cityterminalen. Någon skriker hysteriskt, alla rusar blint mot utgången. Vi förvandlas på en sekund från en kö till en skenande hjord. Jag springer bakom min fru, snubblar på hennes kabinväska och faller omkull. Min hjärna är blockerad av skräck. Jag vet bara att jag nu snart är sist och att vad eller vem det nu är som är på väg för att döda oss alla snart är ikapp. Louise hjälper mig upp, vi rusar vidare, ut genom dörrarna mot Kungsgatan. ”Varför springer vi?” frågar Louise. ”Jag vet inte”, svarar jag. En tjej skriker hysteriskt. ”Varför skriker du?” frågar Louise ”Jag vet inte”, svarar hon.

Jag ser tillbaka mot ingången. Där står två säkerhetsvakter. Vi förstår att det var falskt alarm och går tillbaka mot ingången. Där står en ung tjej och gråter förtvivlat. Hon är ensam och vettskrämd. ”Jag vet inte…

View original post 1 035 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s