fbpx

Svåra Greklandsquizzet var för svårt!

Två dagar efter publiceringen av quizzet med tretton lite svårare frågor om Grekland kan Grekland All Exclusive konstatera att det var för svårt. En av frågorna, den om raviner, var så svår att vi nu har formulerat om den, så att det tydligt framgår att Samariaravinen inte är rätt svar.

Eftersom i stort sett alla sökträffar på Google påstår att Samariaravinen är Europas längsta ravin blev frågan för svår att besvara. Vi har också publicerat en separat artikel som reder ut detta.

Om du inte har gjort vårt quiz ännu, gör ett försök. Om du har gjort det, bortse från fråga 10 när du räknar samman dina poäng. Än så länge har ingen lyckats få alla rätt, ens när ravinfrågan är borträknad. Det är, som sagt, många ganska svåra frågor.

Förutom fråga 10 har de flesta svarat fel på fråga 11, som handlar om grekisk mat, och fråga 12, som handlar om cannabis. Svaret på fråga 11 finns här och svaret på fråga 12 finns här.

Booking.com

Länkar till svar på alla frågor:

Fråga 1, Fråga 2, Fråga 3, Fråga 4, Fråga 5, Fråga 6, Fråga 7, Fråga 8, Fråga 9, Fråga 10, Fråga 11, Fråga 12, Fråga 13.

2 reaktioner till “Svåra Greklandsquizzet var för svårt!

 • 31 januari, 2020 kl. 11:34
  Permalink

  Var inte så svårt hade i alla fall 3 rätt

  Svar
 • 31 januari, 2020 kl. 11:31
  Permalink

  Var inte så svårt jag hade i alla fall 3 rätt

  Svar

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: