fbpx

En bra vecka för Grekland All Exclusive!

Loading...

Den gångna veckan blev en bra vecka för Grekland All Exclusive. Här är några highlights:

  • Vi lanserade en engelsk version av sajten och en engelsk Facebooksida, som på bara några dagar har fått mer än 200 följare.
  • Måndagen blev den bästa sedan starten, med 1 246 sidvisningar. Klickmagneten var artikeln ”Vill du flytta till Grekland?”, som redan har 1 200 läsare.
  • Veckan blev årets bästa, med nära 5 000 sidvisningar.
  • Vi publicerade 11 artiklar och notiser, bland annat stadsguider för Aten och Volos och Snabba fakta om Grekland
  • Vi släppte en tysk version av sajten.
  • Vi gjorde en del små förändringar i utseendet, framför allt för att snygga till annonsinnehållet.

Två nya fasta avdelningar lanserades förra veckan: Veckans nyhetssammanfattning och Dagens Bild. Än så länge på prov, vi får se hur mottagandet blir.

Den engelska och den tyska versionen består än så länge mest av maskinöversatta artiklar. Men vi arbetar med att redigera översättningarna och alla nya artiklar på engelska kommer att vara manuellt översatta (den tyska väntar vi lite med). På Facebooksidan Greece All Exclusive länkar vi till alla manuellt översatta artiklar. Hittills har tio artiklar översatts manuellt, ambitionen är att processa tre om dagen, vi börjar med de mest lästa.

Du vet väl att du kan prenumerera på våra nyheter? Det är bara att skriva in E-postadressen här nedanför och trycka på knappen, så får du ett mejl varje gång vi publicerar något nytt. Du får gärna gilla oss också!

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: