fbpx

Aegean återupptar utrikestrafik i maj

I slutet av maj kommer Aegean Airlines att åter börja flyga till några destinationer i Europa. Det handlar till en början om flyg mellan Aten och München, Zürich, Frankfurt och Genève. Det meddelade flygbolaget i ett pressmeddelande på torsdagen. Bolagets enda utrikeslinje har sedan 25 mars gått till Bryssel.

Bolaget kommer också att utöka inrikestrafiken. Från måndag 18 maj blir det åter tillåtet att resa inom det grekiska fastlandet och Kreta, då lägger bolaget till avgångar från Aten till Heraklion, Chania, Thessaloniki och Alexandropoulis. Från 25 maj öppnas även öarna och då börjar Aegean flyga från Aten till Rhodos, Korfu, Lesbos, Chios, Samos och andra inrikesdestinationer. Givetvis kommer munskydd och andra säkerhetsregler att gälla för alla resenärer.

Booking.com

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: