fbpx

Greklands butiker och restauranger kan öppna i april

Loading...

De grekiska myndigheterna planerar att gradvis lyfta restriktionerna och låta detaljhandeln öppna från 22 eller 29 mars. Det sade Utvecklings- och Investeringsminister Adonis Georgiadis i grekisk radio på tisdagen.

Butikerna kommer bara att vara öppna för kunder som i förväg har skickat ett SMS till 13033 och kommer vis det klockslag som har angivits.

Restaurangbranschen får vänta, åtminstone till 15 april. Det hänger på hur många som har vaccinerats. Till att börja med kommer bara uteserveringar att öppna.

Alla barer, caféer och restauranger i Grekland har varit stängda sedan 7 november 2020. Sedan i mars 2020 har se har bara haft öppet, med hårda restriktioner, drygt fem månader, mellan 25 mars och 7 november.

3 thoughts on “Greklands butiker och restauranger kan öppna i april

 • 11 mars, 2021 kl. 08:37
  Permalänk

  Intressant fråga, för om du har tagit den första sprutan och väntar på den andra o reser så måste man väl troligen ta ett pcrtest innan man reser och eventuellt testas på flygplatsen och efter det får man se om det blir karantän eller ej. Det är ju så att efter en tio dagar efter första sprutan så har du fullgott skydd, men som jag bedömer det så måste man ändå ta pcr om man bara har tagit en spruta,,,det är helt enkelt en liten gråzon..

  Svar
 • 10 mars, 2021 kl. 14:53
  Permalänk

  Nej.

  Svar
 • 10 mars, 2021 kl. 14:51
  Permalänk

  Kan man reise til Kreta etter 1ste vaksinedose, uten å få karantene?

  Svar

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: