fbpx

Den stora grekiska ABC-boken – Andra upplagan!

Grekland All Exclusive kan stolt presentera den andra och helt uppdaterade upplagan av “Från Alfa till Omega”, Grekland All Exclusives egen ABC-bok. Alla 24 bokstäver i det grekiska alfabetet har fått en egen artikel. Här kan du läsa om grekiska företeelser från arbetslöshet till punktlighet. Det finns också ett hundratal bilder och videoklipp i boken, de flesta har inte publicerats tidigare. Alla artiklar har uppdaterats i september 2020, några har försetts med kartor.

Om du läser de här artiklarna kommer du att lära dig väldigt mycket om Grekland, som du kan ha nytta av när du besöker landet. Artiklarna kommer att hållas kontinuerligt uppdaterade. På köpet får du lära dig lite grekiska.

Vid den senaste uppdateringen, i september 2020, har vi rättat småfel och uppdaterat fakta. Vi har också skrivit om och till flera av artiklarna. Några kartor har lags till också. Dessutom har alla omslagsbilder bytts ut.

Här är alla bokens kapitel:

BokstavNamnArtikel
Α,αΆλφα. AlfaArbetslöshet
Β.βΒίιτα, VitaBokhandel
Γ,γΓάμμα, GammaFirande
Δ.δΔέλτα, DeltaArbete
Ε,εΈπσιλον, EpsilonTack
Ζ,ζΖίτα, ZitaDjur
Η,ηΊτα, ItaSolnedgång
Θ,θΘήτα, ThitaHavet
Ι,ιΊοτα, IotaJuli
Κ,κΚάπα, KappaTjuvar
Λ,λΛάμδα, LamdaOlivolja
Μ.μΜι, MiHonung
Ν,νΝι, NiGudföräldrar
Ξ,ξΞι, KsiHotell
Ο,οΌμικρον, OmikronOrtodox
Π,πΠι, PiVandra
Ρ,ρΡο, RoKikärtor
Σ,σ,ςΣίγμα, SigmaJordbävningar
Τ,τΤαφ, TafTabu
Υ,υΎψιλον, IpsilonSönerna
Φ,φΦι, FiMutor
Χ,χΧι, ChiChania
Ψ,ψΨι, PsiBröd
Ω,ωΩνέγα, OmegaTid, timme

3 svar på ”Den stora grekiska ABC-boken – Andra upplagan!

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Language/språk/γλώσσα»
%d bloggare gillar detta: