fbpx

Den enda reseguide du behöver för din greklandsresa

Framför allt vill den här sidan slå ett slag för självständigt resande till Grekland. Den vill visa att det är lätt att resa i Grekland på egen hand och att det inte behöver bli dyrare.

IMG_20181221_135222-EFFECTS
Spilia, Kreta. Foto: John Göransson.

Här försöker vi svara på de vanligaste frågorna om Grekland. Vad kostar det? Kan jag använda min svenska mobil i Grekland? Varför är vinet så dåligt i Grekland? (Det är det inte)

Om du har frågor som inte besvaras här kan du gå med i gruppen Grekland All Exclusive. Där finns över 1 400 engagerade medlemmar som kan hjälpa dig att få svar på dina frågor.

Om du planerar att skaffa en bostad i Grekland, kanske rentav flytta dit för gott, så kan du gå med i Gruppen Bo i Grekland och prata med de drygt 1 000 människor som funderar på eller redan har tagit steget.

Grekland all Exclusive vill också ge Greklandsresenärer djupare insikter om landet de reser till, utifrån den enkla devisen att kunskap berikar upplevelsen. Var spelades den där Bondfilmen in? Var finns de bästa stränderna?

Den mest lästa artikeln, om priser och pengar i Grekland, har haft mer än 15 000 läsare (februari 2020). Varför inte ta en titt på länklistan, som fylls på vartefter? Eller så kan du läsa en intressant artikel om den grekiska spriten. Du kanske är nyfiken på varför greker röker överallt, trots att det är förbjudet?

Hoppas du får en trevig vistelse här och i Grekland!

Language/språk/γλώσσα»
%d