fbpx

Den stora grekiska ABC-boken

Grekland All Exclusive kan stolt presentera ”Från Alfa till Omega”, vår egen grekiska ABC-bok. Alla 24 bokstäver i det grekiska alfabetet har fått en egen artikel. Här kan du läsa om grekiska företeelser från arbetslöshet till punktlighet. Det finns också ett hundratal bilder och videoklipp i boken, de flesta har inte publicerats tidigare.


Om du läser de här artiklarna kommer du att lära dig lite grekiska, men framför allt kommer du att lära dig väldigt mycket om Grekland, som du kan ha nytta av vid ditt nästa besök i landet. Artiklarna kommer att hållas kontinuerligt uppdaterade.

Du kan också testa dina kunskaper om innehållet i ABC-boken genom att göra något av bokens specialgjorda quiz. Här är del ett och här är del två!

Booking.com

John Göransson

Jag driver onlinemagasinet Grekland All Exclusive.

3 reaktioner till “Den stora grekiska ABC-boken

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: