fbpx

Extra uppdatering!

Loading...

Attikahalvön med Aten nära total lockdown

Covid-19 i Grekland 14 juni: Tredje vågen är nästan över

Loading… Nu är det full fart på vaccineringarna i Grekland och smittan är på väg ner till nivån innan den tredje vågen slog till mot landet. Antalet påbörjade vaccineringar slog nytt rekord på lördagen och dödstalet är det lägsta sedan 26 februari. Grekland säger att de som är färdigvaccinerade ska slippa snabbtester från 1 juli,

Daglig statistik och diagram för Covid-19 i Grekland 14 juni

Loading… Grekland All Exclusive uppdaterar dagligen all relevant statistik som gäller Covid-19 i Grekland. Läs också den dagliga uppdateringen med nyheter om Covid-19 i Grekland. Här hittar du allt du behöver veta inför din Greklandsresa. 14 juni Dagens siffror Senaste dygnet En vecka sedan Rekordsiffra Nya smittade ▼472 808 4 340 (21-03-30) Antalet smittade under

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: