fbpx

Tuff dam i grekisk trafik

Loading...
Loading...

Vi är cyklister. Vi hatar Skalidi, Chanias mest trafikerade gata. Att cykla i Chania är som att röra sig i trafiken iklädd Harry Potters osynlighetsmantel. Ingen ser dig, du har det fulla ansvaret för ditt eget liv. Bilar, bussar, lastbilar och motorcyklar överallt. Dubbelparkerade bilar, katter och hundar som springer rakt ut i trafiken. Väldigt få cyklister.

Mod eller dårskap? Foto: John Göransson

Den här damen, minst 70 år gammal, bryr sig inte om sådant. Hon har kopplat en (stulen, lånad?) kundvagn bakom sin trehjuliga cykel och trampar obekymrat fram i kaoset. Jag är glad att jag hann få upp kameran.

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: