fbpx

Allsång på Antikythera

Det är Allsång på Skansen i kväll. Det brukar vi aldrig titta på, men Avantgardet står på scen och en kompis spelar i bandet, det vill vi inte missa. Problemet är att vi befinner oss på Antikythera, en mycket liten ö med omkring 20 invånare.

Fel scen, rätt band.

Nå, vi har mobiltelefon och mobiltäckning. Vi sitter med öborna och de albanska vägbyggarna på öns café/restaurang/butik/postkontor/resebyrå och tittar. Vi sjunger inte med i allsången. Det hade varit att ta i, även om öborna säkert hade uppskattat att få lite omväxling och något att prata om. ”Minns ni de där konstiga turisterna som satt och sjöng en konstig sång på sitt konstiga språk medan de tittade på TV i en mobiltelefon?

Frukost på Antikythera. Foto: John Göransson.

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Language/språk/γλώσσα»
%d bloggare gillar detta: