fbpx

Quiz om Greklands öar

Loading...
Loading...

Du hittar alla våra quizzar om Grekland här

3 reaktioner till “Quiz om Greklands öar

 • 6 maj, 2020 kl. 14:28
  Permalink

  Hej John!

  Jag är så glad för att ha hittat dig och din ”sida”- blogg- whatever.
  Begriper inte hur jag lyckats missa denna existens i två år!?
  Detta mot bakgrund av att jag intensivt läser engelskspråkig daglig utgivning :
  Katehemerini
  GreekReporter
  Keep Talking Greece.

  Min totala uppskattning av ditt arbete, din info, ditt så mitt i prick vilja och engagemang i mitt tycke med framgång i att beskriva det obeskrivbara vad Gerkland och greker skapar i vår själ. Inte i allas- men hos de mottagliga . Krävs en del personlig kvalitet för det , anser jag , lite så där lagom grekiskt självgod.
  Du gör det utan att snudda vid det naiva och patetiska som så lätt inträder i så många andra självutnämnda ”Greklandsexperters”

  Tack John!
  Så bra så bra!
  Hoppas du fortsätter och orkar .
  Nu när vi sitter här med vår desperation över att inte kunna kontrollera när vi kan ”åka hem” och kolla kåken för att sedan gå in i den dubbla harmonin av grekbekymmer och glädje.

  Svar
  • 6 maj, 2020 kl. 14:37
   Permalink

   Tack, den sortens uppskattning är väldigt uppskattad! Jag är glad att du har hittat hit. Numrera är detta mer ett onlinemagasin än en blogg, eftersom den har mycket mer fokus på att informera om Grekland än att skriva personliga berättelser från Greklandsresror. Vi är lika frustrerade som du över att inte kunna komma hem till vårt hus. ”den dubbla harmonin av grekbekymmer och glädje” är en mycket träffande beskrivning! Just nu är vi väldigt oroade för våra vänner där nere, många äger hotell, barer, restauranger… De reste sig på åtta efter 2015, nu är de knockade igen. This too shall pass.

   Svar
  • 6 maj, 2020 kl. 14:51
   Permalink

   Och förmodligen är det min lagoma självgodhet som gör att jag kommer så bra överens med många greker, även om rasisterna, homofoberna och sexisterna inte är lika förtjusta.

   Svar

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: