fbpx

Enkät: Vad tycker du om rökförbudet i Grekland?

Loading...

Undersökningen är nu stängd

Tack till alla 317 som deltog!

Create your own user feedback survey

3 reaktioner till “Enkät: Vad tycker du om rökförbudet i Grekland?

 • 19 januari, 2020 kl. 22:12
  Permalink

  Jag, som fast boende i en liten by utanför Chania tycker att stora turistinriktade lokaler/barer/ restauranger absolut kan ha rökförbud men att de små gubbfiken/kafeneio ute i byarna som till minst 98% besöks av lokalt boende borde fråntas från förbundet åtminstone vintertid. Jag är rökare men undviker själv att sätta mig i en rökfylld lokal. Däremot tycker jag att grekerna själva ska få välja vad som gäller vintertid och på för greker avsedda lokaler.

  Svar
  • 19 januari, 2020 kl. 23:17
   Permalink

   Det är just det de har gjort. Grekland är en demokrati och det grekiska, demokratiskt valda, parlamentet har beslutat att rökning ska vara förbjuden inomhus i lokaler som allmänheten har tillträde till. En stor majoritet av grekerna stödjer denna lag. Vad gäller caféer ute i byarna behöver de nog knappast oroa sig, om inte någon ringer 1142 och anger dem.

   Svar
 • 19 januari, 2020 kl. 13:29
  Permalink

  Kan vara på tiden att man följer rökförbudet. Eftersom jag har astma så är det till fördel även för mig.

  Svar

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: