fbpx

Hallå där Greklandsvänner!

Greklandsvän. Vad är det? Det är inte så lätt att svara på. Och vad är Grekland All Exclusive? Det borde Grekland All Exclusive kunna svara på. Häng med!


Låt oss börja med Grekland All Exclusive, det är där du är nu. Detta är en onlineresurs för alla som är intresserade av Grekland. De flesta av er är förmodligen Greklandsvänner, men inte alla. En del av er kanske ”bara” söker kunskap om Greklands ekonomi, politik, lagstiftning eller något annat.

Men nu ska jag prata om Greklandsvännerna, Utan tvekan utgör ni läsekretsens kärna, som i dag uppgår till mellan 500 och 1 000 om dagen. Hittills i år har 15 000 hittat hit, januari är faktiskt den tredje bästa månaden i Grekland All Exclusives tvååriga historia. Tack vare alla Greklandsvänner!

Hur hittade du hit?

Hur hittade du hit? Kanske googlade du på något som handlar om Grekland. Sökfrasen ”Åka tåg till Grekland” får just nu många att hitta hit. ”Vad kostar det i Grekland” är också populärt. Kanske är du medlem i Facebookgruppen ”Grekland all Exclusive” eller ”Bo i Grekland”? De grupperna är kopplade till den här sajten, om du klickar på rubriken ”Facebook” här ovanför kan du ansöka om medlemskap i Facebookgrupppen Grekland All Exclusive. Vi har inte försökt ragga medlemmar förut, men nu är det dags. Läs vidare så förstår du varför.

Booking.com
Längst upp till vänster i toppmenyn hittar du länken till vår Facebookgrupp.

Hur hittade vi dig?

Det troligaste är att du har hittat oss genom att klicka på en länk i en Facebookgrupp. Vi har tagit för vana att dela med oss av nyskrivna artiklar i olika grupper, i förvissningen om att Greklandsvänner är intresserade av kunskaper om Grekland. Vi brukar också länka till artiklar när någon frågar om något som artikeln ger svar på.

Det verkar uppskattas, våra länkningar har ofta fått många likes och många har klickat på länkarna. Det har varit väldigt få negativa reaktioner. Dessutom har vi fått veta massor om Grekland i de här grupperna, samtidigt som de ger uppslag till nya artiklar. Någon ställer en intressant fråga, varför inte ta reda på svaret och skriva en artikel? Någon berättar om en spännande plats, varför inte åka dit och skriva ett reportage?

En del grupper har vi avstått från att delta i. Om man bara är intresserad av att lägga upp bilder på nakna fötter, Mythosflaskor, turistrestauranger och hotellbalkonger så är det inte så intressant och medlemmarna där brukar inte bry sig så mycket om den här sajten.

Utkastad! Foto: John Göransson.

Prenumerera!

Så en dag hände något märkligt. Plötsligt var inte Grekland All Exclusive (eller utgivaren John Göransson) längre önskvärd i den största av grupperna. Utan förklaring utkastad och blockad av administratörerna. Tiotusen Greklandsvänner får inte längre några länkar från Grekland All Exclusive.

Detta är inget problem för Grekland all Exclusive. Om du är medlem i den där gruppen för Greklandsvänner är det inte heller några problem. Vi finns kvar här, det är bara att hälsa på och läsa. Eller så kan du lägga in din e-postadress och klicka på knappen här nere, så får du ett mail när det kommer ett nytt inlägg:

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: