fbpx

Det är Praxis!

Det är Praxis! Så sade vi när vi gick in och tog den där sista drinken, på väg hem från en barrunda, klockan fyra på morgonen. Det hände inte så ofta, men det var kul att säga det.

Praxis hade öppet till framåt sju på morgonen och det var oftast fullpackat med partysugna studenter. Baren hade bara öppet på vintern, på sommaren drev ägarna en bar på ön Kythera. Dörrarna var väl ljudisolerade. På gatan utanför var det dödstyst därinne dånade musiken.

Den är stängd nu, bara den snygga skylten och reklamskylten för det sedan länge nedlagda bryggeriet Craft finns kvar. Jag frågade den ursprungliga ägaren om han trodde att baren skulle öppna igen. ”Det tror jag inte. Husets ägare bestämde sig för att det var dags att sova, efter 20 år. Tydligen var det inte lika välisolerat uppåt som ut på gatan.

Booking.com

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: