fbpx

Enkät: påverkar Coronaviruset dina resplaner?

Grekland All Exclusive vill gärna veta om Coronaviruset påverkar dina planer på att resa till eller från Grekland. Syftet är att få underlag till framtida artiklar.Därför har vi satt ihop en enkät, med fyra frågor. Lägg gärna ett par minuter på att besvara den.

Create your own user feedback survey

Du kan fylla i enkäten ovan, eller klicka här för att öppna den i ett nytt fönster.

3 thoughts on “Enkät: påverkar Coronaviruset dina resplaner?

 • 11 mars, 2020 kl. 10:38
  Permalänk

  Vågar man åka till Kreta i början på maj?. Har ej hört något om coronasmitta i Grekland.

  Svar
  • 11 mars, 2020 kl. 11:44
   Permalänk

   Tack. Det är nu tillagt.

   Svar
  • 11 mars, 2020 kl. 11:53
   Permalänk

   Tyvärr kan jag inte svara på om du vågar åka till Keta i börrjan av maj, eftersom ingen vet hur detta kommer att utvecklas. Men eftersom alla har öppet köp på resor nu så tycker jag att du ska boka. Just nu är det väldigt liten riska att smittas på Kreta, som hittills bara ett konstaterat fall av coronavirus, en person som var med på samma buss som den smittade mannen i Patras. Hittills har 84 fall av smitta rapporterats i hela Grekland. Vi uppdaterar utvecklingen dagligen här.

   Svar

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: