fbpx

47 av 66 grekiska coronasmittade reste tillsammans

Loading...
Loading...

Det här är den dagliga uppdateringen om coronavisruset, från grekiskt perspektiv. Bakgrund och svar på frågor hittar du här. Du kan också besvara frågorna i vår enkät om hur coronaviruset påverkar dina resplaner.

Nu är antalet greker som konstaterats smittade av coronaviruset uppe i 66. Av dem var 47 med på samma pilgrimsresa till Israel och Egypten. Ytterligare fyra fall är människors som varit i kontakt med pilgrimerna.

Alla smittade kommer från tre städer i Västra Grekland, utom en som kommer från Zakynthos, en från Evia och en som studerar vid ett universitet på Kreta.

Grekiska medier berättar att e-handeln har ökat kraftigt som resultat av coronaviruset. En talesperson för ett av de största onlinevaruhusen berättar att antalet onlineköp har trefaldigats och att varje order i genomsnitt är 12 euro större än för några veckor sedan. Mest populärt är att köpa rengörings- och desinfektionsmedel. Människor hamstrar också stora mängder av specerier som ris och pasta.

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: