fbpx

TUI:s plan till Rhodos fast på Arlanda flera timmar

Loading...

Ett flyg som skulle ha lyft från Arlanda till Rhodos på torsdagsmorgonen fick till slut landningstillstånd och lyfte vid lunchtid, efter flera timmars försening. TUI har nu tagit bort det flyg som skulle ha gått till Rhodos 9 juli från sin hemsida.

Läs allt om vad som gäller för sommarens Greklandsresor här!

Grekland All Exclusive har tidigare berättat att allt direktflyg till Grekland från Sverige är stoppat till åtminstone 15 juli. Men TUI har hävdat att de har fått ett specialtillstånd för två flygningar till Rhodos, 2 och 9 juli.

Men Greklands regering tycks ha en annan uppfattning. Flygstoppet gäller för alla. Planet, som skulle ha lyft från Arlanda 07:15, fick till slut klartecken, efter flera timmar. När denna artikel uppdaterades 11:55 hade planet precis lyft från Arlanda.

SAS skulle ha flugit från Arlanda till Thessaloniki 8:55 på torsdagen, det planet är inställt.

En läsare har också hört av sig och berättat att hans resa med TUI till Chania 20 september är inställd. Detta indikerar på att TUI planerar att stryka Chania från programmet den här säsongen.

Om du prenumererar så missar du inga nyheter som rör din Greklandsresa!

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: