fbpx

En dag på vingården

Det är en novemberdag 2017. Jag har tagit mig upp till Manousaki’s vingård ovanför Chania för att hälsa på Alexandra och Afshin och prova lite vin. Det visar sig att det är sista dagen besökscentret har öppet, så Afshin har lovat att bjuda alla på hemlagad spaghetti bolognaise. Jag, Fotis från Aegeans ombordtidning Blue Magazine och hans fotograf få hänga med på ett hörn.

Afshin och Alexandra till höger, Fotis och fotografen till vänster, med fyra härliga medarbetare på vingården i mitten. Foto: John Göransson.

Det blir en härlig lunch i höstsolen, med goda viner, god mat och gott sällskap. Jag lyckas ta en bild där alla ler och tittar in i kameran samtidigt. Efter lunchen tar jag och fotografen från Blue Magazine bilder på Afshin och Alexandra. Min bild publiceras så småningom i M Magasin, nästa gång jag flyger till Grekland ser jag nästan exakt samma bild i Blue Magazine.

Blue Magazine.

Booking.com

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: