fbpx

Veckan som gick med Grekland All Exclusive

Loading...
Loading...

Det blev ingen veckosammanfattning för Grekland All Exclusive i söndags, tiden räckte inte till. Den kommer här i stället.

Förra veckan blev det tredje på raken med rekord. Över 9 000 sidvisningar och nästan 5 000 unika besökare är ett fantastiskt facit. I morse slog vi dessutom det en månad gamla månadsrekordet, trots att det nästan är två veckor till månadsskiftet. Över 20 000 sidvisningar och 11 000 unika besökare

Vi passade på att snygga till annonsflöde, nu visas bara relevanta annonser. Det ska vi berätta mer om snart.

Coronaviruset var förstås helt dominerande i nyhetsflödet. Vi drog ner på takten, det blev bara 11 nya artiklar och ett antal uppdateringar. I gengäld producerades några ganska långa och genomarbetade texter, som den här och den här. I dag kom en riktig långläsning, där vi pratar med tre kvinnor i Grekland om deras liv och oro just nu. Läs den!

Just nu lägger vi mycket tid på att hålla kontakten med vänner i Grekland. Vi skulle egentligen ha varit där nu, men som läget är var det tur att vi inte kom iväg. Vi kommer att fortsätta samla in röster från Grekland och berätta för er vad som händer i landet och hur människorna känner sig.

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: