fbpx

En nervös väntan på flyget till Chania

Loading...
Loading...

Nu ingår Grekland All Exclusive i den skara av förväntansfulla och oroliga som har bokat flyg till Grekland i sommar. Planen är att sommarredaktionen i Chania ska öppna 18 juli. Men vi tar inte ut något i förskott.

Biljetterna bokades samma kväll som UD meddelade beslutet att häva reseavrådan. Bokningssystemet var överbelastat, biljetterna svindyra men efter ett par timmars kamp satt vi med två bokade platser. Om allt går vägen äter vi middag i Chania 18 juli! Då är det över ett halvår sedan vi vinterstängde medeltidshuset i gränden och gjorde våra livs läskigaste flygresa.

Vad som händer vet vi inte. Flyget kan fortfarande bli inställt, vi kan tvingas sitta i karantän… Karantänen är helt OK; vi har ett bekvämt hus att vara i och nu har alla hemleverans. Bara att beställa mat och dryck och bida sin tid på takterrassen. Det blir rätt mycket arbete också.

Vi kan alltid hänga på taket. Foto: John Göransson.

Vi har inte bokat någon hemresa. Det får lösa sig, helt enkelt, det har det gjort förr.

Efter midsommar blir det nedräkning på Grekland All Exclusive. Tema: Vad hände i Grekland just den här dagen?

Om du prenumererar missar du inga nyheter från Grekland. Bara i dag har vi berättat om en svensk med Covid-19 i Chania och om turistindustrins nödrop.

2 reaktioner till “En nervös väntan på flyget till Chania

  • 18 juni, 2020 kl. 14:10
    Permalink

    Hej från vilket datum bestämde sig Grekland att släppa in Svenska turister ?

    Svar

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: