fbpx

Tre höstresor till Grekland

Loading...
Loading...

Den Grekiska turistsäsongen är över sedan länge. 40 procent av de grekiska turisthotellen öppnade aldrig i år, de som gjorde det öppnade sent och stängde tidigt. Nu är stränderna öde, med undantag av en och annan åretruntboende och någon enstaka kvardröjande turist. Förra året gjorde Grekland All Exclusive två resor till Grekland på hösten, en till fastlandet i slutet av september och en till Kreta i oktober/november. Vi bjuder på lite bilder från de resorna.


Grekland med tåg, september 2019

Vi börjar med resan med september. Vi flög till Aten, tog tåget till Volos och sedan till Thessaloniki. Resans fokus var tågresor i Grekland. Här är några bilder från den resan:

Kreta oktober 2019

Mindre än en månad senare flög vi ner till Kreta för att vinterstänga huset och skjuta upp den mörka årstiden lite. det var sista veckan det gick charter och direktflyg, så det var inte bara vi som vinterstängde. Vi tog också en sväng till Paleochora för att hälsa på vänner och roa oss lite.

Grekiska öar, oktober 2020

Men hur ser det ut på de grekiska öarna i dag, 14 oktober? Vi har tagit hjälp av Skyline Webcams att göra en virtuell resa till några populära grekiska öar. Alla bilder är tagna 14 oktober, runt klockan 11 på förmiddagen, grekisk tid. Flera är tagna på Kreta, eftersom det fins flest webkameror där. Sammanfattning: ganska öde.

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: