Det här är Grekland All Exclusive!

Vad du än vill veta om Grekland så är chansen stor att du hittar svaret här. Vare sig du planerar en resa, är intresserad av Greklands historia eller är nyfiken på grekiska viner så finns det artiklar om det. Det finns också massor av länkar till busstidtabeller, flygbolag och annat som du kan ha nytta av. Om du har ont om tid kan du läsa den här artikeln.

FB_IMG_1513179056755
Pendlare på Kreta 1990. Foto: John Göransson.

Använd sökfunktionen eller bläddra bland kategorierna för att hitta rätt. Det kommer nya artiklar hela tiden, så om du inte hittade svaret i dag så kanske du gör det i nästa vecka. Använd gärna kommentarfunktionen om det är något särskilt du vill veta.

Sajtens syfte är att stimulera självständigt resande till Grekland, bortom charter och all inclusive. Den finns också för att ge svenskar chansen att läsa sig mer om Grekland

Att resa ”All Exclusive” är helt enkelt motsatsen till att resa ”All Inclusive”. Du bokar själv dina transporter och ditt boende – det är busenkelt i vår uppkopplade värld. Du väljer själv vart du ska resa, hur länge du ska stanna och var du ska bo. Du väljer också var du ska äta varje måltid, varje dag, vilka du vill umgås med och vad du vill uppleva.

I Facebookgruppen Grekland All Exclusive hjälper medlemmarna varandra med tips och råd och lägger förstås upp en massa inspirerande bilder från sina resor. Välkommen dit också!

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.