fbpx

Nyheter om Grekland All Exclusive

Loading...

Det var länge sedan vi berättade om vad som händer här på Grekland All Exclusive. När vi nu vet att svenskarna kommer att kunna flyga direkt till Grekland från 22 juli passar vi på att släppa in er bakom klulisserna. På bilden ser ni Redaktör Göransson, redo att flytta redaktionen till Chania.


Det har varit en speciell sommar för Grekland All Exclusive. Vi har lagt mycket tid och möda på att berätta för våra läsare om hur coronaviruset påverkar våra resplaner. Första gången vi nämnde coronaviruset var 7 februari. Den 27 februari beslutade regeringen i Grekland att förbjuda karnevalsfirandet. Samtidigt befann sig flera hundra tusen svenskar på sportlov i de mest drabbade länderna och veckan efter var det dags för final i Melodifestivalen. Fyra fullsatta Friends Arena.

Sedan eskalerade det snabbt och alla som trodde att sommaren skulle bli som vanligt fick fel. När detta skrivs är det 9 dagar kvar till 22 juli, då direktflyg från Sverige åter blir tillåtet. Under den här perioden har vi skrivit ett stort antal artiklar om hur Greklands hittills framgångsrika kamp mot viruset har resulterat i stängda gränser, instängda medborgare och massor av restriktioner. Vi har också berättat om hur Sverigebilden har fått en allvarlig törn, när vi har använts som det varnande exemplet.

Inga intäkter

Grekland All Exclusive har förstås drabbats hårt ekonomiskt av allt detta. Vår enda intäktskälla är de länkar till boknings-sajter som finns hos oss. Om ingen använder dem för att boka så blir det inga pengar, helt enkelt. Under en period då vi har lagt ner mer tid än någonsin på att hålla våra läsare informerade har vi inte tjänat en enda krona.

Nya läsarrekord

Så här har Grekland All Exclusive utvecklats sedan starten i mars 2018.

Nu till de goda nyheterna: Vi har fått tiotusentals nya läsare! Den här artikeln sopade bort alla läsarrekord och trots att mindre än halva juli har gått är det redan vår tredje bästa månad någonsin. Under hela förra året läste 70 000 besökare 109 000 artiklar på Grekland All Exclusive. Hittills i år har 108 000 besökare läst 190 000 artiklar! Vårt mål för 2020 är att fördubbla antalet läsare, vi är på god väg att lyckas med det.

Den viktigaste artikeln just nu uppdateras ständigt och ligger alltid överst på vår hemsida. Läs den innan du bokar nästa Greklandsresa!

Trevliga Facebookgrupper

Våra Facebookgrupper Grekland All Exclusive och Bo I Grekland växer stadigt. Inte för fort, inte för långsamt. Medlemmarna är kunniga, nyfikna och oftast väldigt sympatiska. Sedan starten har vi bara tvingats utesluta två medlemmar och bara en handfull har valt att lämna grupperna. Det känns som om de här grupperna visar att sociala medier inte behöver vara lekplats för människor med obehaglig människosyn och obehagliga åsikter.

På Instagram och Twitter

Senaste bilden på Instagram. Foto: John Göransson.

Vi har numera också ett Instagramkonto, som helt enkelt heter greklandallexclusive. Där lägger vi bara upp egentagna foton från Grekland och berättar var de är tagna. Inga beskrivningar, inga hashtaggar, bara foto och plats. Det är bara de bästa bilderna som får vara med. Titta in och dröm dig bort!

Vi finns på Twitter också, alla nya artiklar länkas ut vårt konto. Ni som är aktiva på Twitter, reposta gärna våra länkar.

Om allt går väl kommer Grekland All Exclusive att flytta redaktionen till Chania nästa helg. Vi får se hur länge vi blir kvar.

John Göransson, redaktör

P.S. Prenumerera så missar du inga nyheter. D.S.

3 thoughts on “Nyheter om Grekland All Exclusive

 • 13 juli, 2020 kl. 15:56
  Permalänk

  Hav tröst här i AgNik prepareras intensivt för upptagande av gamla etablerade relationer. Vi behövde bara deklarera att vi blivit testade och godkända så öppnades famnen som vanligt.

  Svar
 • 13 juli, 2020 kl. 15:24
  Permalänk

  Hoppas du kommer in till Kreta som vi gjorde förra veckan. Våra vänner i AgNik välkomnade oss med stora famnen.

  Svar

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: