fbpx

Nyhet: unika interaktiva kartor på Grekland All Exclusive

Loading...
Loading...

Nu finns det unika interaktiva kartor i flera av artiklarna på Grekland All Exclusive. Vi kommer att lansera flera kartor den närmaste tiden. Läs vidare om du vill veta hur du använder kartorna och vilka artiklar du hittar dem i!


Vi har än så länge gjort fyra kartor: En över Grekland, en över Aten, en över Chania och en över Loutro på Kreta. Varje karta har olika lager som är kopplade till specifika artiklar. Du kan själv välja om du vill se alla lager eller bara det lager artikeln hänvisar till.

Kartorna


Grekland


Greklandskartan är hittills kopplad till fyra artiklar: Greklands tio största städer, Greklands regioner, Tjugoåtta grekiska öar och Ta grekiskt tåg till stranden eller skidbacken

.

Aten

Kartan över Aten är hittills bara kopplad till artikeln Grekiska städer: Aten.

Chania

Kartan över Chania är hittills kopplad till tre artiklar: Lär dig Greklands historia genom dess gatunamn, Chanias arkeologiska museum flyttar och Grekiska staten säljer ut sin historia.

Loutro

Kartan över Loutro är kopplad till artikeln På resa i pandemins Grekland


Hur du använder kartorna

Bocka för de lager du vill se i kartan.

Om artikeln har en karta hittar du den alltid direkt efter innehållsförteckningen. Kartorna är kopplade till Google Maps och fungerar precis likadant, förutom att de har egna lager med unika hänvisningar till platser som nämns i artiklarna. Du kan alltså zooma in och ut i kartorna och flytta runt i dem. Varje artikel har sitt eget lager med egen färg och form på kartnålarna. Du kan visa eller dölja olika lager genom att klicka på ikonen längst upp i vänstra hörnet på kartan och bocka för lager du vill se. Om du klickar på ikonen längst upp till höger öppnas kartan i en egen flik. Ikonen till vänster om den använder du för att dela kartan på Facebook eller Twitter.

Jag tar gärna emot kommentarer!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: